• DWC, Dynamic Weight Control

DWC KLIK HIER VOOR DE INSTRUCTIES PART 1

DEEL 2

DEEL 3

DEEL 4

ER ZIJN MEER LESSEN OP AANVRAAG VERKRIJGBAAR, OOK OPLEIDINGEN VOOR PT EN PROFESSIONALS

DWC, Dynamic Weight Control is gebaseerd op de praktijk. Er zijn uitgaande en terugkerende krachten. Wanneer je een object raakt komt er bij het aanraken een deel van de kracht retour in je lichaam. Deze kracht noemen we de rebound. Fitness training bereid je daar niet op voor. Daarom is fitness alleen geen functionele manier van training, zeker niet voor iemand die contact met een tegenstander gewend is.

DWC heeft tot doel om een maximale ROM (range of motion) in je beweging te bereiken.

 Is DWC – Dynamic Weight Control een nieuwe hype? Mogelijk wel maar niets is zeker. Al in 1995 heb ik de stijl ontwikkeld als samenstelling van trainingen uit Rusland, India, Bulgarije, China en natuurlijk het gehele fitness. Het doel was een effectieve manier te vinden waarbij je de volle ROM (range of motion) traint, impactpower genereert, veilig kan trainen en bovendien volledig functioneel is.

Nu meer dan 20 jaar later is de effectiviteit meer dan bewezen. Langzaam zie je de bewegingen de sportscholen indruppelen. Maar ze worden beperkt en vaak slecht uitgevoerd. Dat kan jij beter.

Wij bieden je een online training mogelijkheid aan die geheel gratis is. Dit geeft je de gelegenheid je kennis te testen, toepassingen te zoeken en trainingen samen te stellen. Voor professionele trainers is dit een unieke mogelijkheid om extra omzet te maken.

Wil je zeker weten dat je het goed doet? Schrijf je in voor een van onze examens. Alvorens je deel neemt aan een (betaald) examen stuur je een filmpje in dat beoordeeld word. Het maximaal 1 minuut durende filmpje kan je gewoon op Youtube zetten of mailen naar ons. Na ontvangst van de betalingen beoordelen wij de uitvoering en nodigen je uit voor de examen dag.

Op de examendag krijg je de theorie achter DWC en de trainingsimplementatie methoden. Gedurende de dag volg je zowel lessen en doe je testen. Ben je consistent in uitvoering en kennis krijg je een certificering. Deze certificering update je elke 2 jaar.

Ben jij ook de professional die er echt voor gaat? Dan zien wij je graag op onze examendagen tegemoet. 

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

DWC, Dynamic Weight Control

  • Brand: Force One
  • Product Code: DWC, Dynamic Weight Control
  • Availability: In Stock
  • € 0.00

  • Ex Tax: € 0.00

Tags: DWC, Dynamic Weight Control