Voorwaarden / retour / privacy

Vraag & Antwoord

Force One

Spui 214e

2511BX Den Haag

KvK 27160976 te ’s Gravenhage 

BTW NL805403127B01 


Verzending & Levering

 Pakketten worden voornamelijk verzonden met PostNL. Grote bestellingen worden op afspraak afgeleverd.
 
Levertijden (binnen Nederland)
 Status Levertijd
 Direct in voorraad 1-3 werkdagen
 In voorraad 3-6 werkdagen
 Niet in voorraad Neem contact op voor meer informatie
 Niet meer leverbaar Artikel wordt uit assortiment gehaald
U kunt bij het afronden van uw bestelling kiezen voor de volgende opties voor de verzending of voor het afhalen van uw bestelling:
 
1. Gratis verzending bij bestellingen boven € 50 euro (minder dan 30kg, binnen Nederland).
2. Afhalen bestelling (afhalen aan het Spui 214E, Den Haag), geen extra kosten.
3. Onder rembours (alleen groothandel), € 15 per pakket tot 30 KG (graag vermelden in commentaar).
 
4. Kosten voor standaard verzending (tabeltarief binnen Nederland)
Standaard tarief
*Kosten zijn afhankelijk van grootte pakket
 


International Shipping & Delivery
International shipping, cost for standard shipping including track & trace.
 
Zone 1
(Belgium, Luxembourg, Denmark (excl. Faeröer Islands en Greenland), Germany, France(incl. Corsica and Monaco), Italy (excl. San Marino and Vaticancity), Austria, Spain (incl. Balearen, excl. Canary Islands), United Kingdom (excl. Gibraltar and Kanaaleilanden), Sweden)
Tariefzone 1
*Kosten zijn afhankelijk van grootte pakket

Zone 2 
(Bulgaria, Estland, Finland, Hunagry, Ireland, Liatuvos (Litouwen), Latvia, Poland, Portugal, Romania, Slovenija, Slovakia, Czech, Albania, Andorra, Bosnia-Herzegovina, Cyprus, Greece, Greenland, Croatia, Liechtenstein, Macedonia, Malta, Moldavia, Montenegro, Norway, Ukraine, San Marino, Turkey, Vaticancity, Belarus, Switzerland, Iceland, Gibraltar)
Tariefzone 2
*Kosten zijn afhankelijk van grootte pakket
 
Zone 3
(Australia, Bahamas, Barbados, Canada, China, Dominica, Dominican Republic, Indonesia, Japan, Kuwait, Malaysia, Nederlandse Antillen, New Zealand, Puerto Rico, Russia, Saoedi-Arabia, Singapore, Suriname, Taiwan, Thailand, Trinidad & Tobago, United Arab Emirates, United States of America, South Korea)
Tariefzone 3
*Kosten zijn afhankelijk van grootte pakket
 


Retourneren

Bent u niet tevreden met uw product of mankeert er iets aan een product dat u ontvangen heeft?
Dan staat u in uw recht om het product terug te sturen, wel zijn de volgende voorwaarden van toepassing:
1. Na ontvangst van het product heeft de consument bij ons een afkoelingsperiode van 21 dagen om zonder opgave van redenen de overeenkomst te ontbinden en het product te retourneren. De datum van ontvangst van het pakket is de telperiode van het maximale aantal dagen. Bijvoorbeeld: U heeft uw pakket op 1 april ontvangen, de maat klopt niet en u wilt het pakket terugzenden. U print uw label uit en geeft het pakket af op 20 april. Wij ontvangen uw pakket op 21 april. U voldoet dan aan de regeling aangezien wij binnen 21 dagen uw retourpakket ontvangen hebben.
 
2. De aanbieder zal in geval van ontbinding, binnen 30 dagen na de ontvangstdatum van de retourzending het resterende bedrag terugboeken naar uw rekening. Stuurt u het pakket op na 21 dagen, dan dient u contact op te nemen om een regeling met ons te treffen.

3. Het retourzenden van uw pakket is binnen de 21 dagen periode volledig kosteloos. De consument kan alleen daadwerkelijk gebruik maken van zijn herroepingsrecht binnen 21 dagen indien de betreffende goederen compleet, onbeschadigd en nog in de originele verpakking geretourneerd worden. 
 
4. Herroeping is ook mogelijk indien de goederen niet compleet en/of beschadigd zijn, maar alsdan zal de aanbieder in redelijkheid moeten worden vergoed voor de schade en/of het niet compleet zijn. De consument dient de leverancier na de afkoelingsperiode en bij een gebleken gebrek of onjuist geleverd product eerst een redelijke gelegenheid te gunnen alsnog het juiste product te leveren. 
 
5. Retourneringskosten zijn op rekening van de koper mits er sprake is van een "niet-goed-geld-terug" regeling of als de bestelling in boven beschreven staat binnen 21 dagen geretourneerd is. In het geval van een retourpakket die niet voldoet hieraan zal het bedrag afgetrokken worden van het restitutiebedrag of zal er sprake zijn van bijbetaling door de koper. 

Hoe kan ik mijn pakket terugsturen?
U heeft bij de verzending van uw pakket een mail ontvangen op het door u opgegeven emailadres met daarin uw Track & Tracenummer. In deze mail kan u ook een link vinden die u leidt naar een webpagina vanuit waar u een verzendlabel kan uitprinten. Plak deze op het pakket om het terug te zenden. U kan alleen gebruik maken van de gratis retourzending regeling als u gebruik maakt van deze label.

Stuur met uw retourzending ALTIJD een kopie van uw bestellingsbevestiging mee! Als wij deze niet ontvangen weten wij niet van wie het pakket is en kunnen wij u niet verder helpen. Let ook op dat u bij afgifte bij het PostNL verzamelpunt NIET hoeft te betalen voor de zending! Heeft u geen mail ontvangen? Neem dan contact op met info@forceone.nl o.v.v. "Retourzending" en uw volledige bestelnummer en naam.

Retouradres ter controle:
Force One
Spui 214e
2511 BX Den Haag
Nederland
 


Bestelling plaatsen & Account informatie

Kamer van koophandel registratie ; 27160976 te 's Gravenhage

Bestelling plaatsen
Om een bestelling te plaatsen, druk op "Afrekenen". U kan hierna de instructies volgen en uw bestelling wordt automatisch verwerkt.
- Het is mogelijk om met uw Facebook Account in te loggen, voer een adres in bij uw leveringsgegevens en uw bestelling kan geleverd worden.
- Ook is het mogelijk om zonder een account aan te maken een bestelling te plaatsen, kies voor deze optie zodra u begint met afrekenen.

Heeft u een kortingscode of zit u in een klantgroep met korting? Vergeet dan niet in te loggen en niet te kiezen voor eenmalige aankoop. 
Kortingscodes en aparte promoties kunnen in combinatie gebruikt worden tenzij dit expliciet niet toegestaan is.  

Accountinformatie
Log in om uw accountinformatie te kunnen bekijken. U kan ook via uw Facebook automatisch een account aanmaken door op de Facebook login knop te drukken.
Via uw dashboard is het mogelijk om al uw gegevens te bekijken en wijzigen. U kan de volgende gegevens via uw dashboard bekijken:
- Persoonlijke gegevens
- Adresboek
- Uw bestelgeschiedenis
- Uw reviews
- Uw toegevoegde tags
- Uw verlanglijst


Betaling, prijzen en promoties
Kamer van koophandel registratie ; 27160976 te 's Gravenhage


Betaling van bestellingen kan bij Force One op meerdere manieren.
• iDeal transactie, bij deze service kan u gebruik maken van de beschikbare banken en direct het totaalbedrag van uw bestelling inclusief verzendkosten en eventuele promotie kortingen overmaken met behulp van   uw mobiel of computer. Wij beheren de transactie vanuit uw bank niet, heeft u problemen met een betaling uitvoeren? Neem dan direct contact op met onze klantenservice via het contactformulier en controleer de betaling via uw bank. Heeft u vragen over het iDeal platform dan kunt u terecht op de site.
• PayPal transactie, u kan via een PayPal account gebruik maken van verschillende opties. Vanuit uw PayPal tegoed betalen, via uw bank een afschrijving uit laten voeren door PayPal of uw Credit Card aansluiten. Voor meer informatie over de mogelijkheden van PayPal, bezoek de site.
• Vooruitbetaling, vooruitbetalingen geschieden na het plaatsen van de bestelling. U ontvangt de nodige instructies na het plaatsen van een bestelling. Goederen worden maximaal 7 werkdagen vastgehouden. Na de verloopperiode van 7 dagen behoudt Force One het recht om de bestelling te weigeren. Als u problemen heeft met het tijdslimiet of uw bank, neem dan contact op met onze klantenservice en wij zullen ons best doen om uw omstandigheden tegemoet te komen.
• Rembours verzending, deze methode is alleen beschikbaar voor groothandel klanten na goedkeuring van uw account. Houdt rekening met extra kosten van uw lokale postbezorger.
• Google Checkout 

Prijzen
De op de website vermelde prijzen gelden uitsluitend voor de levering van artikelen die via de website aangekocht worden. De vermelde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief bezorg-/ verzendkosten.
Prijzen op de site kunnen onderhevig zijn aan wijzigingen, Force One behoudt het recht om bestellingen en uitlevering te weigeren op basis van foutieve prijzen op de site. 
• Particuliere prijzen zijn voorbehouden aan particulieren. Levering van particulier geprijsde artikelen is uitsluitend aan particulieren, dit geldt ook voor eventuele promoties specifiek gericht op particulieren.
• Groothandel prijzen zijn voorbehouden aan groothandel klanten. Levering van groothandel geprijsde artikelen is uitsluitend aan groothandel klanten, dit geldt ook voor eventuele promoties specifiek gericht op groothandel klanten.

Promoties
Maakt u gebruik van een promotie of heeft u een kortingscode? Dan kan u deze kortingen toepassen en vinden in uw winkelwagen.
Kortingsbonnen en promotiecodes kunnen in combinatie met aparte promoties gebruikt worden tenzij anders aangegeven.

Promoties kunnen verschillen per klantgroep. U wordt met uw door middel van uw accountprivileges automatisch verwezen naar de goedkoopste optie!
 


Privacy Statement

Force One respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Force One zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. 

Force One gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: 
• Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. 
• Om het winkelen bij Force One zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren. 
• Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven op onze website. 
• Als u bij Force One een bestelling plaatst bewaren wij, indien gewenst, uw gegevens op een beveiligde server. U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. 
• Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren. 
• Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren. 
• Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten. 
• Browse gegevens worden gebruikt om informatie te schaffen aan de analyse van het verkeer en gebruik van de site. Deze gegevens worden zorgvuldig vewerkt en worden niet gebruikt voor eventuele doeleinden die buiten de analyse van gebruikers verkeer vallen. Gegevens worden meegestuur met behulp van Google Analytics, voor meer informatie over het privacy beleid van Google, zie: Google Privacy Policy.

Force One verkoopt uw persoonlijke gegevens niet 
Force One zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. 

Cookies 
Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Force One gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het winkelen bij Force One geen cookies ontvangt. 

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Statement van Force One, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Statement nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.
 


Algemene Leveringsvoorwaarden
 
Alle producten worden verzonden via de daartoe geëigende kanalen zoals post & koeriers diensten. De verzekering van de producten is in handen van de vervoerder. Claims bij schade moeten direct bij vervoerder worden neergelegd met bewijsvoering. Uitkeringen bij schade worden door vervoerder verstrekt. Force One en subsequent al zijn legale vertegenwoordigers zijn niet aansprakelijk voor zaken die plaatsvinden nadat het product in handen van de vervoerder is. 

1. Leveringsvoorwaarden 
1.1 Dit zijn de Algemene Voorwaarden voor de Force One.nl. Bezoekadres: Spui 214E, 2511BX Den Haag, tel. 070-3625800 http://www.forceone.nl, email info@forceone.nl 
1.2 Force One is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Haaglanden onder nummers 27160976. Het BTW-nummer NL8054.03.127.B01 
1.3 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle tussen Force One en derden (hierna: ‘koper’) via de website (email) of telefonisch van Force One (hierna: ‘de website’) gesloten overeenkomsten. Nederlands Recht is van toepassing op het tot stand komen en de afwikkeling daarvan. Door het plaatsen van uw bestelling geeft u aan met deze algemene voorwaarden in te stemmen. 
1.4 Force One onderwerpt zich aan de Reclame Code Commissie. 
1.5 Levering is uitsluitend aan particulieren, bedrijven moeten zich separaat melden en krijgen een andere behandeling. 

2. Koopovereenkomst 
2.1 a. Offertes en aanbiedingen van Force One kunnen slechts worden aanvaard zoals deze op de website of per e-mail zijn weergegeven. Alle opgaven van prijzen, specificaties en/of andere aanduidingen van artikelen en/of diensten worden door Force One zorgvuldig op de website weergegeven. Force One kan echter niet instaan voor de juistheid daarvan. Force One is niet gebonden aan bestellingen welke zijn geplaatst op basis van op de website voorkomende onjuiste informatie.
b. Bepaalde verwijzingen op de website kunnen verwijzen naar informatiebronnen die door derden worden aangeboden en onderhouden. Force One heeft daarover geen controle en aanvaardt terzake geen aansprakelijkheid ten gevolge van de door derde verstrekte informatie. 
2.2 Overeenkomsten komen tot stand door de bevestiging door Force One van de geplaatste bestelling. Deze bevestiging volgt zo spoedig mogelijk op de ontvangst van het elektronische bestelformulier dat door de koper, overeenkomstig de bestelprocedure zoals vermeld op de website, is verstuurd. Door het tot stand komen van de overeenkomst gaat de betalingsverplichting voor de koper in. Door het versturen van het bestelformulier verklaart de koper kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden Force One webshop. 
2.3 Voor alle overeenkomsten die via de website worden gesloten met derden geldt dat Force One slechts optreedt als intermediair en de overeenkomst met de daarop van toepassing zijnde algemene voorwaarden rechtstreeks tot stand komt tussen de koper en die derde. Indien een overeenkomst niet tot stand komt met Force One , maar met een derde zal Force One dit op de website aangeven. 
Kamer van koophandel registratie ; 27160976 te 's Gravenhage

3.Prijzen 
3.1 De op de website vermelde prijzen gelden uitsluitend voor de levering van artikelen die via de website aangekocht worden. De vermelde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief bezorg-/ verzendkosten. Levering is uitsluitend aan particulieren, bedrijven moeten zich separaat melden en krijgen een andere behandeling. 
3.2 Force One kan op ieder gewenst moment haar prijzen en tarieven aanpassen. Prijswijzigingen hebben geen effect op reeds gesloten overeenkomsten. 

4.Levering 
4.1 a. Vermelding van leveringstermijnen op de website, in aanbiedingen, bevestigingen en/of overeenkomsten vindt plaats naar beste weten op basis van door toeleveranciers verstrekte informatie. Vermelde termijnen zijn indicatief, maar zullen zoveel mogelijk in acht worden genomen. Overschrijding van een leveringstermijn brengt Force One niet in verzuim. Force One kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade ten gevolge van de overschrijding van een leveringstermijn. 
b. Indien het door de koper bestelde artikel niet voorradig is, en op korte termijn ook niet beschikbaar komt, stelt Force One de koper hiervan op de hoogte. Indien mogelijk levert Force One de koper een alternatief artikel van tenminste gelijke prijs en kwaliteit aan. 

5.Bezorging 
5.1 De klant dient zijn adresgegevens op de aankoopbon op juistheid te controleren. De klant is verplicht om eventuele onjuistheden uiterlijk 3 werkdagen voor de overeengekomen bezorgdatum door te geven aan de het Force One helpdesk. Eventuele kosten die het gevolg zijn van onjuiste adresgegevens op de bezorgbon zullen worden doorberekend aan de klant. 
5.2 Op de website (Force One) wordt voor elk product aangegeven of het wel of niet met de aangeboden pakketservice bezorgd kan worden. Force One oordeelt over de wijze waarop de klant zijn bestelling bezorgd wordt.
5.3 [ENGLISH] Force One reserves the right to deny any order outside of the Netherlands, in case this happens the complete payment will be refunded within 30 days on the bank account given to us by the buyer.
5.4 De bezorging geschiedt via de bekende pakketdiensten thuis bij de klant bezorgd. De klant kan hierbij geen voorkeur opgegeven voor de dag waarop het pakket bezorgd dient te worden, ook de exacte bezorgtijd kan niet worden geïndiceerd. De pakketdienst zal een pakket alleen bezorgen indien het bezorgadres gelijk is aan het factuuradres. 
5.5 Indien de pakketdienst bij de eerste poging de klant niet thuis treft, wordt de volgende dag nogmaals een poging gedaan. Indien na twee pogingen het pakket nog niet door de pakketdienst uitgereikt is, wordt het pakket maximaal 3 weken bewaard op het afhaalkantoor in de directe nabijheid van de geadresseerde. 
5.6 Indien de bestelling bezorgd wordt door de pakketdienst wordt de klant zijn bestelling in de verpakking aan de deur afgegeven. 
5.7 De klant dient voor bezorging de entree/doorgang van de woning vrij te maken van obstakels, om zo beschadigingen aan het artikel en/of de klant zijn eigendommen te voorkomen. 
5.8 Het product wordt onder geen beding gedemonstreerd; de werking van het apparaat wordt dientengevolge niet voor de klant gecontroleerd. 
5.9 Door middel van ondertekening van de bezorgbon (vrachtbrief) van de pakketdienst tekent de klant voor een correcte en volledige aflevering. Dit geldt uitsluitend bij verzekerde verzending. 

6.Betaling 
6.1 Betaling door de koper geschiedt vooraf , onder rembours, per iDeal, Mister Cash of VPay waarbij de (extra) kosten voor rekening zijn van de koper. Force One is niet aansprakelijk voor fouten in de uitvoering van de betaalopdracht.
6.2 Indien de koper niet tijdig betaalt, is deze in verzuim zonder dat hiervoor een nadere ingebrekestelling is vereist. De koper is in dat geval vanaf de vervaldag de wettelijke rente aan Force One verschuldigd. Bij niet tijdige betaling is de koper bovendien verplicht tot vergoeding van de door Force One gemaakte redelijke kosten voor invordering (zowel gerechtelijk als buitengerechtelijk), waaronder begrepen de kosten voor advocaten, deurwaarders en incassobureaus. 
6.3 Bij een niet tijdige betaling door de koper is Force One van rechtswege en zonder verplichting tot schadevergoeding ontheven van haar verplichting tot nakoming van de afgesloten overeenkomst en levering van door de koper bestelde artikelen. 
6.4 Het eigendom van door Force One reeds voor ontvangst van betaling aan de koper geleverde artikelen gaat pas op de koper over indien de koper al hetgeen hij uit hoofde van de koopovereenkomst aan Force One is verschuldigd, aan Force One heeft voldaan. Het risico terzake van de reeds afgeleverde artikelen gaat echter reeds over op de koper op het moment van aflevering.

7.Garanties 
7.1 Force One garandeert dat de door Force One geleverde artikelen voldoen aan de eisen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en levensduur zoals deze door partijen bij de koopovereenkomst in redelijkheid mogen worden verwacht en staat daarmede in voor de fabrieksgarantie van het aan de koper geleverde artikel. De garantietermijn van Force One geldt zoals deze is vastgesteld door de fabrikant van het betreffende artikel. Force One of de fabrikant zal gedurende genoemde periode, op basis van de voorwaarden van de fabrikant, bepalen of het artikel wordt gerepareerd of vervangen. 
7.2 Er geldt geen garantie in de volgende omstandigheden: 
a. Ten aanzien van normale slijtage. 
b. Indien de originele aankoopbon niet kan worden overgelegd, of deze is gewijzigd of onleesbaar gemaakt. 
c. Indien het type- en/of serienummer van het artikel is verwijderd, gewijzigd of onleesbaar is gemaakt. 
d. Bij onoordeelkundig gebruik (gebruik anders dan volgens de gebruiksaanwijzing c.q. logische gebruiksinstructies. Voorbeeld ; Bokszak is voor boksen en niet om mee te gooien. 
e. Bij beschadiging door opzet of grove onachtzaamheid. 
f. Bij van buitenaf komend onheil (b.v.: blikseminslag, stroomuitval, natuurrampen, etcetera). 
g. Indien anderen dan Force One , zonder voorafgaande toestemming van Force One , herstel- of andere werkzaamheden aan het artikel hebben uitgevoerd. 
7.3 De koper is verplicht met bekwame spoed na levering van de bestelde artikelen te onderzoeken of Force One de overeenkomst deugdelijk is nagekomen en is voorts gehouden Force One terstond, doch uiterlijk binnen 2 werkdagen na levering, schriftelijk in kennis te stellen van de eventuele geconstateerde gebreken. Indien dit niet gebeurt, wordt Force One geacht aan haar verplichtingen uit hoofde van de overeenkomst te hebben voldaan. 

8.Ontbinding en retournering 
8.1 a. De koper heeft gedurende wettelijk 14 werkdagen na ontvangst van het artikel het recht de overeenkomst te ontbinden zonder opgave van redenen. Wij bij Force One hanteren een maximale periode van 21 dagen voor uw gemak. De koper dient de ontbinding telefonisch of via email kenbaar te maken bij Force One. Onze Helpdesk 070-3625800, een mail mogelijkheid bestaat op de"Contact" pagina. In geval van ontbinding dient het artikel onmiddellijk en verantwoord (dat wil zeggen: met zo min mogelijk risico op beschadiging) aan Force One te worden geretourneerd. 
b. De kosten voor het retourneren van de bestelling dienen te worden voldaan door de koper. Kosten voor het leveren en ophalen door de pakketdienst dient de koper aan de pakketdienst te voldoen.
c. Nadat de koper een beroep heeft gedaan op de ontbinding en de bestelling retour is ontvangen, zal binnen 30 dagen het aan de koper verschuldigde bedrag restitueren. Restitutie geschiedt op de door de koper opgegeven bank- of girorekening. 
8.2 De aanspraak op terugbetaling is aan de volgende voorwaarden gebonden: 
a. De artikelen zijn ongebruikt, compleet en onbeschadigd. 
b. De originele verpakking van de artikelen is onbeschadigd (indien de koper de bezorgers verzoekt het apparaat uit te pakken en/of te plaatsen vervalt dan ook het recht van retour). 
c. Eventuele verzegelingen zijn intact. 
d. De koper kan de originele aankoopfactuur overleggen.
e. Verzend- en retourneringskosten zijn op rekening van de koper mits er sprake is van een "niet-goed-geld-terug" regeling. In het geval van een retourpakket zal het bedrag afgetrokken worden van het restitutiebedrag of zal er sprake zijn van bijbetaling door de koper.
8.3 [ENGLISH] Returning products from outside of the Netherlands have the same rules applied to them as within the Netherlands with the exception of the following:
a. With international shipping the product has to have a tracking number when returning a product (or products)
b. If necessary, the payment will be restituted within 30 days, this however depends on the amount of time your local bank takes to add the amount back to your account.
c. Restitution will only be returned to the same bank account, refunds will not be returned to a different bank than that of the buyer.
d. The costs for shipping and returning will be charged to the buyer with the exception of a "not-good-money-back" arrangement. The costs will de subtracted from the restitution amount or the buyer will be asked to provide payment. 

9.Klachten en reparaties 
Force One streeft naar een volledige tevredenheid van haar klanten. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn gegaan of niet aan de verwachtingen voldoen, dan kan de koper zijn klacht telefonisch melden bij de Force One helpdesk, per e-mail via (zie "Contact" pagina of mail ons via info@forceone.nl) of per post opsturen ter attentie van ‘Force One helpdesk’ naar ons postadres, Spui 214e, 2511 BX DEN HAAG. Indien de koper na ingebruikname bij een defect Force One wil vragen om herstel van het artikel bepaalt Force One op welke wijze dit geschiedt. Afhankelijk van het type artikel dient de koper het artikel als volgt aan te bieden: De koper kan het artikel, bij voorkeur in originele verpakking, op vertoon van zijn aankoopbon ter reparatie aanbieden bij ons adres in Den Haag. Indien de koper er voor kiest om artikelen niet af te leveren zijn de kosten en het risico van de verzending voor zijn rekening. De koper dient altijd een kopie van de aankoopbon of bestellingsbevestiging bij het op te sturen artikel te voegen. Het herstellen of vervangen van een artikel tijdens de garantieperiode en het terugbezorgen van het artikel zijn voor rekening van Force One. Buiten de garantieperiode worden er kosten door Force One aan de koper doorberekend. Iedere aansprakelijkheid van Force One jegens de koper is beperkt tot maximaal het door de koper aan Force One uit hoofde van de overeenkomst te betalen bedrag. Force One is nooit aansprakelijk voor schade in de vorm van omzet- of inkomstenderving, verminderde goodwill of enige ander gevolgschade. 

10.Geschillen 
Wij adviseren de koper eventuele geschillen die niet in goed onderling overleg kunnen worden opgelost aanhangig te maken bij de Thuiswinkel Organisatie. Deze commissie zorgt voor een snelle en deskundige afhandeling, die bovendien goedkoper is dan een procedure via de rechter. De uitspraak van de geschillencommissie is bindend voor beide partijen.