Over ons

Vechtsport is populair. Iedereen doet het. De sporten hebben een grote variatie gekregen.

Toen wij in 1984 het bedrijf een doorstart lieten maken (de origine ligt bij de Samurai welke al in 1962 begon) waren alleen de traditionele sporten bekend. 

Nu is er , naast de traditionele sporten als Judo, Aikido, Jiu Jitsu, Karate, Tae Kwondo en anderen, een grote verscheidenheid.

De contact sporten als Boksen, Kick en Thai Boxing, Krav Mega, MMA zijn populair bij jong en oud.

Steeds meer vrouwen nemen deel aan de lessen met veel plezier. 

Een deel van het plezier zijn goede producten. Door onze ervaring weten wij welke producten geschikt zijn. Innovatie, product controle en selectie zijn onze specialiteit.

Wij weten wat goed is voor en in de sporten, mede dankzij de constante feedback van leraren, personal trainers, coaches en organisatoren. 

Naast de vechtsport zijn wij al jarenlang bezig met voedingssupplementen en blessure preventie.

Activiteit vraagt om goed herstel, je wilt graag sporten maar ook werken of studeren. Jou gezondheid staat bij ons op nummer een.

Wij willen voorkomen dat je geblesseert raakt of niet voldoende herstelt. 

Advies, testen, uitproberen en product vernieuwing zorgen ervoor dat wij up-to-date inzicht hebben wat er in de wereld gebeurd.

Kom eens langs voor advies of een product.

Heb je een blessure? Kom bij ons langs. Veel fysiotherapeuten en artsen verwijzen naar ons door voor optimale service en producten.

Wij leveren je het product dat nodig is zowel op dokters / fysio advies of uit eigen ervaring. 

Een combinatie van voeding en preventie doet vaak wonderen. 

Kom langs bij onze winkel Bangkok op het Spui 214e, centrum Den Haag, al meer dan 40 jaar het vertrouwde adres voor beginner en specialist. Ook voor jou!